ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

Ήταν απόγευμα πριν 7 χρόνια όταν άκουσα στο τηλέφωνο την Ελένη να μου λέει:

«Στέλλα θέλεις να παίξουμε στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού;

Τι ακριβώς είναι αυτό και τι πρέπει να κάνουμε... απάντησα....»

Αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή με το κυνήγι. Ήταν κάτι νέο και πρωτόγνωρο για μας. Όμως είχαμε – όπως πάντα – όρεξη και καλή διάθεση. Αγοράζαμε βιβλία για την πόλη του Ηρακλείου, αρχίσαμε το διάβασμα, παρατηρούσαμε την πόλη μας…

Στην αρχή γίναμε μια μικρή ομάδα , κυρίως καθηγήτριες από το φροντιστήριο και ένας – δυο γονείς και φίλοι με τα παιδιά μας. Το όνομα μας τότε ήταν «Oasis». Την δεύτερη χρονιά η παρέα μεγάλωσε και το όνομα αυτής «Oasis Cats». Την τρίτη χρονιά μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ, με πιο πολλούς φίλους, συνεργάτες, κουμπάρους και επειδή το θέμα είχε σχέση με το γάμο (Η Νύφη Το’ Σκασε) αλλάξαμε το όνομά μας σε «Καλορίζικα».

Ώσπου την τέταρτη χρονιά αποφασίσαμε ότι πρέπει να σταθεροποιήσουμε το όνομά μας, γι’ αυτό μαζευτήκαμε όλοι και ποιοι ήμασταν; Μια μεγάλη αγαπημένη παρέα οι... Εμείς κι Εμείς!

Κατοχυρώθηκε το όνομα, κατοχυρώθηκε η τρέλα, κατοχυρώθηκε μια απίστευτη αγωνία και όρεξη γι’ αυτό το παιχνίδι που κανείς δεν το περίμενε! Τελείωνε την μία χρονιά και περιμέναμε πότε θα ξαναρχίσει!

Αντικειμενικά πηγαίναμε πολύ καλά, φθάναμε σχεδόν πάντα στους τελευταίους ή στον τελευταίο γρίφο και το χάναμε…μάλιστα μερικοί μας ονόμαζαν «Losers»! Μικρή απογοήτευση, προς στιγμήν, και μεγάλη αγωνία για το επόμενο!

Το διάβασμα, το ψάξιμο και η κουβέντα γύρω από το θησαυρό ήταν πάντα μέσα στην παρέα μας και τα γέλια μας ακουγόταν διαπεραστικά! Παίζαμε λοιπόν 6 χρόνια και στο 7ο Κυνήγι τελικά νικήσαμε! Γευτήκαμε την χαρά του νικητή και ήρθε η σειρά μας να το διοργανώσουμε. Το πρώτο πάλι που έχουμε είναι η όρεξη, η καλή διάθεση και πολλές ιδέες!

Επειδή η ομάδα μας αποτελείται από πολλά παιδιά, πάντα σκεφτόμασταν να γινόταν ένα παιδικό κυνήγι. Έτσι λοιπόν σαν διοργανωτές του 8ου ΚΚΘ, υλοποιήσαμε και την ιδέα του 1ου Παιδικού ΚΚΘ.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για μικρούς και μεγάλους και να παίζουμε Εμείς κι Εμείς... εσείς κι εμείς!

ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

 
 
WISE